foto_2__1__ab4

Bereid uw bedrijf voor op de toekomst

Doe de ‘quick scan organisatie’ specifiek voor de bouwnijverheid

Als ondernemer komt er een moment dat u moet nadenken over opvolging of overname van het bedrijf. Of het nu het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd is of andere/nieuwe ambities zijn, vroeg of laat zal ook u er mee te maken krijgen.

Gezonde organisaties hebben grotere kans op continuïteit

Wees daarom goed voorbereid op het moment dat u op zoek moet gaan naar continuïteit voor uw bedrijf.

  • Tevreden klanten
  • Constante kwaliteit
  • Tevreden en enthousiast personeel
  • Laag ziekteverzuim

De ‘quick scan organisatie’ voor de bouw

Olde Hartman Advies BV weet als geen ander dat uitgebreide organisatiescans kostbaar zijn en daarom hebben wij speciaal voor u een scan ontwikkeld waarbij u zelf als ondernemer de belangrijkste informatiebron bent.  Tijdens de scan worden onder andere de volgende bedrijfsprocessen beoordeel middels vragen; financieel beheer, markt en acquisitie, administratie, personeelszaken en kwaliteitsbewaking.

Binnen 2 uur weet u de gezondheid van uw bedrijf!

Als organisatieadviseurs hebben wij reeds vele bedrijven in de bouw doorgelicht en mede op basis van deze kennis en ervaring hebben wij deze unieke ‘quick scan organisatie’ ontwikkeld. De ‘quick scan organisatie’ is volledig geautomatiseerd en vindt plaats op ons kantoor in Amersfoort. De resultaten blijven uiteraard vertrouwelijk en er zijn kosten aan deze scan verbonden.

Vraag direct de gratis quick scan aan: Neem direct contact op.